Macbook-styling!

Jeg er absolutt ingen apple-fan. Jeg missliker alt som har med iShit og Macdritt å gjøre, rett og slett fordi det er et helt annet system med alt, og fordi det kommer nye telefoner hvert år som applefags MÅ ha, til tross for at det ikke er noen forskjell fra den forrige telefonen de hadde. Anywho; Jeg fikk faktisk lyst på macbook nå, på grunn av dette!
Jeg elsker fargene, og mønstrene og alt! Dette er da den eneste grunnen til at Apple noen gang vil være det minste appelerende for meg; Deksel og annen stæsj!

Hvis du ble fristet til å kjøpe disse greiene så kan du følge linken her!


 

Én kommentar

Iselin Renée

27.11.2013 kl.14:57

Så utrolig stilig :)

kristinerosok

03.12.2013 kl.20:34

Så kult! :)

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits