Ke$ha - Hva skjedde?

Ke$ha var min største stil-inspirasjon for to år siden. Jeg som brukte å crave rett hår begynte å sove med "hårsnurrer" for å få de bustete krøllene hennes.  Når jeg ser på nyere bilder av henne blir jeg dypt skuffet, og absolutt ikke inspirert. 

Fletter, bustete hår, glitter i hele trynet og fjær her og der. Dette bildet er fra Mai 2011.

Stilen er mengder av smykker og ringer, armbånd og annet stæsj. Mørke klær blandet med fargerike mønster (eller på dette bildet, beige leopard-strømper.)

Dette bildet er fra 2013. Ihjæl-bleket hår, minimalt med sminke og en (i min mening) forferdelig 1920-talls frisyre. Minner meg om Christina Aguilera.Kjolen minner meg om en indisk brudekjole som møter en Suburban housewife's søndags-antrekk.

Hva skjedde? Når ble det kult å være kjedelig? Digger fremdeles musikken, men hun har mistet alt av stilen jeg elsket ved henne.

Hvor skal jeg nå snu meg for å få inspirasjon nå da?

 

Én kommentar

juliaamyklebust

01.11.2013 kl.12:49

Synes hun var penere nå enn før haha!

Gunnhild Resell Rød

04.11.2013 kl.11:28

juliaamyklebust: Hun har jo blitt det i de flestes øyne! Hun har jo sånn typisk kjedelig, enkel og klassisk stil som de fleste jenter "faller for". Synes hun var penere før hun sluttet å ha sin egen stil.

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits