DIY - Gresskar-figur!

Idag da jeg var på butikken og kjøpte inn til middag så jeg at de hadde gresskar på Rimi, så jeg måtte bare ta med et hjem!

Det var veldig lite, men jeg ville bare teste hvordan det var å faktisk lage en figur. Ikke viste jeg hvordan den så ut på innsiden heller så.

Først skjærer man ut et ganske stort hull på toppen, rundt stammen. 

Den var nesten hårete, og 90% var store, seige frø. Ikke skjønner jeg hvordan man kan lage noe spiselig ut av gresskar.Her graver jeg ut frø og alt det andre nastye som var inni gresskaret med hårfarge-hansker. Dere ser kanskje at jeg ikke er helt bekvem.

Deretter tegnet jeg på ønsket ansikt. Dette tok jeg ikke bilde av, men dere skjønner tegninga. 

Jeg skjærte til slutt ut der jeg hadde tegnet med en veldig liten og skarp kniv. 

Resultat;
Voila! Er ganske fornøyd siden det er den første jeg har ordnet.

#DIY #Gresskar #halloween

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits