Ring presten!

I går kveld begynte det. Sår hals, dundrende hodepine og hovne mandler. Da skjønte jeg at årets influensa var kommet.

Selv ikke 2 ulike typer multivitamin, alle b-vitaminer og Spirulina klarte å holde den unna. Jeg antar at å sprade rundt i singlet fordi jeg ikke hadde rene hettegensere, var et heller dårlig valg. Å ligge ansikt mot ansikt med en dødssyk mann heller ikke er av de smarteste ting jeg har gjort.

I skrivende stund ligger jeg på rommet og ber til gud om å få den søte frigjørelse av døden. Desverre har nok jeg og Gud et veldig av-på forhold, så jeg kan ikke forvente så mye. Så kom igjen Erna, få innvilget aktiv dødshjelp asap!

(Grovheten og selvmords-uttalelsene mine må bare unnskyldes pga. Feber.)

Håper alle har en vakker lørdag full av fyllesjuke og nerver fra gårsdagen, nå skal jeg lære meg hebraisk og be til jødenes gud. Amen.

2 kommentarer

Tine

19.10.2013 kl.17:12

Legg meg gjerne til om vi ikke allerede er venner, da kan jeg følge oppdateringene dine :)

Gunnhild Resell Rød

19.10.2013 kl.19:29

Vi har vert venner på blogg i over et år ;-)

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits