Overlevelses tips til de som ikke ser nok film!

Her er noen tips til alle dere som ikke har sett nok film!

 • Hvis du er hjemme alene og du hører at noen løper rundt på loftet/i en anne etasje eller annet rom, kom deg ut. Ikke gå i mørket og spør "Hallo, er det noen der?" du vil da dø.
 • Hvis du for en eller annen grunn står ved et tre som faller mot deg, ikke løp vekk fra treet og forvent at du rekker å løpe fra det. Ta to jævla steg til siden.
 • ALDRI løp inn i en mørk bakgate hvis du tror noen følger etter deg. Trekk mot lys/boliger eller nattåpne butikker.
 • Hvis du er på en hytte i skogen og drikker sammen med venner; Ta med deg en jævla tisse-venn til utedassen. Det skader heller ikke å ta med seg ei øks når du går.
 • Hvis du er hjemme alene, lås alle dører og skru på en del lys! Inviter noen venner på overnatting også.
 • Hvis du ved et uhell dreper noen/de angriper deg og du gjør det du må; Ring politiet umiddelbart og forklar hva som skjedde. Gråt og vis anger til tross for hva han eller hun gjorde mot deg. Å løpe vekk og gjemme deg eller å begrave liket fungerer aldri.
 • Lær dine rettigheter, kunnskap er makt og kan redde deg fra mye trøbbel.
 • Hvis du mistenker at det er et spøkelse som bor i huset ditt; Get the fuck out, før barna dine begynner å løpe baklengs i bru ned trappen og pisse på teppet.
 • Hvis en skurk, narkobaron o.l prøver å ta kontakt med deg og bli din venn/kjæreste/fuckbuddy; Fuckings do it. Legg alt av moraler til side og prøv å overlev. Ingen ønsker å være på bad-siden til noen med makt.
 • Hvis mean-girlen på skolen tråkker på deg, tråkk tilbake! De er som oftest all bark; no bite.
 • Hvis det er en morder i huset ditt; Ikke gjem deg i andreetasjen på det eneste rommet uten vindu.
 • Hvis du prøver å nå igjen en morder som du skal fange; Ikke stopp opp og se etter han mens han løper mot et digert, tomt hus. Hold tritt!
 • Hvis du faktisk BLIR fanget i et rom uten vindu, ikke stå og grin mens du ser på døren og venter på at han kommer seg inn. Finn et våpen og slå han i hodet så fort han kommer inn.

Så ja...4 kommentarer

monika holten

14.10.2013 kl.20:03

hæhæ smarte ord Gunnhild :P men så er det jo bare slik da film er heldigvis bare film :P og der kan man spille så dumme og teite som overhode mulig.. I filmer er man alldri smart nok til og tenke på di enkleste lønsingene.. :P

men ja, skal tro hva man egentlig ville gjort hadde man kommet opp i en slik "typisk skrekk scenario- som er dradd ut av en film !..."

Gunnhild Resell Rød

17.10.2013 kl.08:32

monika holten: Har faktisk opplevd å vert alene hjemme og hørt at noen har gått rundt i huset (Fant ut at det bare var klikket/dunket som steg i ved-ovnen), men skummelt likevell! Man kan vel bare håpe at man aldri kommer i den situasjonen!

monika holten

17.10.2013 kl.15:19

hehe er ofte man kan innbille seg masse lyder også viss man sitter aleine :P veit godt åssen det er og bli skvetten av alle salgs lyder her og der.. og til slutt kan man ende opp med og føle alt mulig rart :P

Gunnhild Resell Rød

17.10.2013 kl.21:02

monika holten: Sant som det er sagt! Hvis jeg var hjemme alene ei helg (eller bare en dag for den saks skyld) så sov jeg alltid med kniv under puta faktisk! Haha, sykt egentlig, men er man feig så er man feig!

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits