New in - Deksel til Note!

Like etter jeg fikk nettbrettet så måtte jeg såklart ha meg rosa deksel til den!Jeg gal etter rosa ting. If it can be pink, it will be pink!

Denne pakken inkluderer nettbrett-deksel med roterende bakende sånn at skjermen kan vris etter ønske. Det er med en touch-pen som antagligvis ikke blir brukt siden jeg allerede har s-pen, som da er enda bedre. Det er også med en skjermbeskytter, noe jeg ikke merket før jeg bestilte en egen pakke med skjermbeskytter.. haha!

Jeg har også bestilt noen andre ting, men velger å vente med å vise de fram til de har dukket opp! Innen 14november skal jeg ha fått 24 pakker fra ebay! Jeg elsker å få pakker i posten, selv om jeg betaler for de selv! Elsker å pakke ut ting, det føles som julaften!

Jaja, senest den 13 november har jeg da fått denne, og jeg gleder meg til å ha et skikkelig deksel. Vurdere også å kjøpe med tastatur, men er litt usikker på hvor bra den faktisk er.

Q: Er det noe du er hektet på? Farge eller type dings? (HAH)

2 kommentarer

Så søtt! :)

Gunnhild Resell Rød

10.10.2013 kl.08:34

Tanja Amanda Høglund Pettersen: ALt blir søtere når det er rosa! :)

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits