Forbanna Apple!

I går fikk jeg en iPad av pappa fordi brødrene mine hadde behov for ny datamaskin, og han mente jeg også skulle få noe (Tusen takk igjen forresten!). Dritten er bare at jeg hater Apple. Verden er delt i tre. Du har "Applere", "Androidere" og "Girnåfaenere". De som gir faen har gjerne telefoner fra 2001 med et minimum av 12 knapper. Applere klarer ikke leve uten iPhone og Androidere foretrekker samsung/sony ericsson (noen liker vel Nokia også).

Det er jo en fullstendig krig der ute! "Ahh neeei, apple er jo BEST da!" "eh, hvorfor?" "FORDI DET ER APPLE SÅKLART DE ER JO BEST HERREGUD ALLE VET JO DET ALLMENN KUNNSKAP SÅKLART!!"

Ja dere skjønner poenget. 90% av alle som har iPhone er frelst (og ganske kvalme og "bedrevitere" mot alt annet av telefonmerker).

+++ NÅR DET ER SAGT SÅ VIL JEG SI AT DET IKKE GJELDER ALLE, SÅ CALM YOUR FUCKING TITS DOWN+++

Jeg er ikke imponert. Apple er så jævlig eget, og selv om både apper, skjermkvalitet ol. er helt ok og ganske likt android-telefoner så er det utrolig mange "glitch" i systemet! Av egen erfaring og det jeg har sett så knuses de lett, "ubehagelig" å holde med mindre man har deksel, og de har jo for faen både egen lader-type og sim kort. Det er jo bare stress hvis man skal skifte over til Apple produkter, og med mindre samtlige samsung og sony fabrikker blir sprengt av terrorister (Eller apple fanatikere) så kommer jeg aldri til å kjøpe meg iPhone.

Jeg kan forstå at folk liker de fordi det er den telefonen de er vant til, men om de skifter til en android og tvangs-bruker den i noen måneder, så vil de antagligvis ikke bytte tilbake. I <3 Android altså.

Uansett, det jeg ville komme fram til er at jeg idag leverer tilbake iPaden og bytter den mot en Samsung note, fordi iPad er så jævla teit. Ja, jeg er så saklig. Jeg er sint. Ikke klarer jeg å slette Apple-kontoen min heller. *hrmf*

Ja nei fuck it.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits