Diverse innkjøp!

Har hatt en mindre "Shopping frenzy" den siste tiden pga lønnsøkning, og har da bestilt utrolig mye rart! Jeg har fremdeles ikke fått tingene, men siden jeg ikke har noe annet å skrive om kan jeg jo poste noen bilder.


Har seriøst solbrille-fetish, og disse var så kule at jeg bare måtte, selv om solen blir borte de x-antall neste månedene.

Anti-klå BH. Disse var jo utrolig populære for en stund tilbake. Som den "anti-alt-som-er-kult-og-moderne" personen jeg er, så bestilte jeg den nå som de er på vei "ut" igjen.#Skinn, #nagler og #leopard. Det eksisterer ikke en eneste ting i hele verden som skriker mer "Gunnhild" enn denne ryggsekken. Alt jeg elsker i ett! Dessuten er vesken min et hakk fra å revne i sømmene, så jeg trenger noe å bære med masseødeleggelse våpnene mine i. Neida. (joda)Deltok i budrunde hvor jeg fikk denne for ca 70,- Måtte bare slå til, selv om det ikke er den samme som den på bildet til høyre. Frykter jeg kommer til å få "pung" i den, men hey, det er jo ikke noe jeg ikke kan fikse med symaskinen. #Shorts in my <3.


#Ps3 kontroll. Rosa, såklart. Jeg har rett og slett fetish for alt som er babyrosa. Rosa mobillader, rosa deksel, #rosa alt. helst.

Så ja, da har jeg bevist at jeg virkelig ikke tåler å ha mye penger, og at jeg er ekstremt glad i netthandling. Ha en fortsatt fæl og smertefull Mandag alle sammen! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits