The sims3 - min familie!

Som oftest når jeg spiller sims lager jeg en ny familie for hver gang jeg logger inn. Jeg synes alltid det er mer moro å lage simmer, enn å faktisk måtte passe på de og sørge for at de har det bra. Det kan vel de fleste si seg enig i å vil jeg tro. Derimot de siste 11 dagene har jeg spilt omtrent hver eneste dag, og har styrt den samme familien. Jeg vet de fleste driter i Sims, men jeg synes det er gøy, så jeg vil fortelle om historien til denne familien *yaaay*!


Dette var starten på noe vakkert. Kjetil og Gunnhild gifter seg. Utendørs ved en rød kommode. Blir det vakrere enn det? I think not.


Bryllupsnatten. Som dere ser var det ikke akkurat rikdom i starten her, siden jeg ikke bruker pengekode.


Vår førstefødte, Leah!


Så ble jeg kidnappet av marsboere. Kom tilbake få timer senere men merket rett og slett ikke noe særlig av det. Legg også merke til det ekstremt lukseiøse huset vi bodde i.


Leah blir tenåring. En jævlig en sådan. Skulket skolen, ble kjørt hjem av politiet ol. Hun ble stemt til skolens mest populære og klassens beste. Oh the irony.


Her står vi i snøen, jeg bærer på Hans som da er vår eneste sønn. Jeg er også gravid med tvillinger. 


Her ser dere da Leah, Leigh (Den lille berta) og amber.

De andre ungene sendte jeg på kostskole så fort de var blitt barn. Å passe på 8 folk ble litt for mye.


Her blir da Amber mildt sagt rævkjørt av sin far. Ja det var meningen at det skulle høres så ille ut.


Innen denne tiden hadde huset blitt en smule større. Ikke særlig vakkert gjenomført, men det var i det minste plass til alle nå!


Hans kom hjem fra kostskolen bare for å sprenge seg selv. Han va skinhead før eksplosjonen, fyi. Sims logic <3


Heldigvis er Hans behendig, så har reparerte Pc'n ved å poke den med et skrujern gjentatte ganger, mens mor og søster sto og måpte i spenning.


Amber som hadde alle forutsetninger for å komme til topp i idrettskarriæren og bli proff fotballspiller bestemte seg heller for å bli magiker og tjene 500simeloner per uke. 

Jeg bestemte meg for å kaste Kjetil, Gunnhild, Leigh og Jessica ut av huset. Ingen likte søstrene uansett og Kjetil og Gunnhild begynte å bli gamle. 

Etter dette bygde jeg er nytt, forbedret hus.
To be continued..?

 

2 kommentarer

monika holten

08.10.2013 kl.11:47

æææ så utrolig morro å se :D kom med flere a du :D :D :D digger sims <3

Gunnhild Resell Rød

08.10.2013 kl.14:13

monika holten: Haha, litt av et tidsfordriv! Kan godt lag fleir, starta ny fam. no så! ;)

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits