Ny shorts!

Det blir bare et kort mobilinnlegg idag siden. Nettet er fullstendig @#$&! Idag. Jeg har vert syk siden helgen og ble bare liggende hjemme idag. Siden jeg blir rastløs når jeg ligger i ro for lenge måtte jeg finne meg noe rolig håndarbeid.

Så ja, best I could do. Jeg brukte enkelt og greit ei saks, lim og det blå leopardstoffet og bare klasket alt på shortsen. Enkelt og greit! Denne shortsen var originalt bestilt MED mønster ifra Etsy. Jeg bestilte fra "Summers Here" men anbefaler på det ALLER STERKESTE å ikke gjøre det! Hun er ei drittkjerring som hverken gjør en god jobb, eller gjør den i det heletatt siden hun (eller han for den saks skyld) bruker fler måneder på å lime på stoffet, sender i feil størrelser osv. Da jeg klagde lovte hun å sende nye, men det gjorde hun aldri. Bitch.. >_>

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits