Siste innkjøp - accessories!

Siden jeg ikke har skrevet noe på lenge (men kjøpt meg mye) så tenkte jeg at jeg kunne dele opp innkjøpene mine i 4 deler; Klær, sko, accessories og annet dill!

Dette er da mine siste acessories innkjøp!
Dette er da infinity-hjertet som jeg viste i et tidligere innlegg.


Div. armbånd jeg rett og slett bare har slengt med i bestillingene.Et par søte øredobber som kom som "Ekstragave" da jeg bestilte shortser!


Spiraler til utvidning av hullene jeg har i ørene.


Tuneller til ørene, 2x 8mm og 2x10mm. Angrer meg nå på at jeg ikke bestilte hvite.En drøss nydelige fjær-øredobber. Mistet litt meningen med å bestille disse siden jeg utvider ørene, så disse prøver jeg å selge.Supermann og Batman smykke med øredobber. Vurderer å selge disse, men er usikker. Spørs om noen kjøper de snart :)

Så ja, dette er vel mesteparten eller alt (?) jeg har kjøpt av accessories den siste tiden. Litt usikker siden jeg kjøpte ganske mye.

 

 

6 kommentarer

I r l i n -

11.07.2013 kl.18:27

liker!
masse fint! du kan jo kanskje ha en konkurranse på bloggen med fjær øredobbene?:)

susannmj

11.07.2013 kl.19:06

så mye fint :)

Karoline

11.07.2013 kl.21:51

Mye fint :)

Gunnhild Resell Rød

12.07.2013 kl.07:58

Katharina: Utrolig god idè, Katharina! Startet da nettop opp igjen med denne bloggen, men helt klart noe jeg kan gjøre så fort jeg kommer i gang igjen! :)
hehe, ja! :)

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits