Outsideren..

Har du noen gang vert en insider? Den ene personen alle kommer til for råd? Den som alltid får vite det heteste sladderet først, og som alle stoler på? Jeg har det. Jeg pratet med alle, og de pratet tilbake. Jeg kunne ikke gå noe sted uten å bli stoppet og pratet til. Etter en stund gikk jeg lei av å ha mange halvgode venner, og jeg fant ut hvem som ville høre om meg og mitt liv, og ikke sladret jeg var 'priviligert' til.

Jeg gjorde mitt beste for å holde på disse, og etter en stund lærte jeg å kunne si ifra når noe var galt, og full ærlighet. For ekte venner godtar dine meninger, selv om de kan være uenige.

Av disse såkalte 'vennene', måtte noen sorteres ut. De som holdt ting fra meg, de som gikk bak ryggen min og de som hadde forandret seg. Etter disse ble sortert ut så jeg hvem som var mine ekte venner. De jeg trodde jeg kunne stole på og støtte meg til. De jeg trodde jeg alltid ville ha.

Har du noen gang vert en outsider? Den ene som ingen snakket om, eller til? Den ene som måtte kjempe for å komme til ordet, og for å beholde de få venner de har? Det har jeg.

My name is nobody, and I'm no longer relevant.

2 kommentarer

21.09.2012 kl.17:30

huske barneskolen og torsdagan oppi stalln men så kom ungdomskolen å du begynt å heng med "røykegjengen" så vi mista kontakten. Sa ikke hei t hverandre engang....

Gunnhild Resell Rød

08.10.2012 kl.12:16

Anonym: E forandra me veldig masse iløpet av ungdomsskolen. Fikk andre interessa og sånn, så ja, e bytta ut nesten alle vennan mine iløpet av 8klassen. Folk bruke å si "en kjæreste e midlertidig, menvnna e for alltid" men ikke nå e for alltid for folk forandre se.

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits