Bloggpause montro?

Jeg har en stund vurdert å ta en pause fra bloggen, fordi jeg rett og slett ikke orker å stresse med å legge ut flere innlegg om dagen for å beholde leserne mine. Jeg ønsker å ha lesere fordi de tenker "Oi! Det er en bra blogg, den vil jeg innom!" og ikke fordi de tilfeldigvis ser at jeg har lagt det ut på "venners innlegg" eller på Facebook. Jeg har rett og slett ikke tid til å være aktiv blogger for tiden, og da kan jeg like godt la være. 

Ja jeg vet "Oppmerksomhetssyk" "Blogg for deg selv og ikke andre", men å skrive blogg for å lese det selv, da kan jeg heller kjøpe en dagbok. 

Så fra nå av kommer jeg til å være veldig "AFK", rett og slett fordi SOM SAGT: Jeg har ikke tid til å skrive innleg hver dag, og jeg gidder ikke skrive for meg selv.

Amen and praise the lord.

2 kommentarer

Adrian Wand

10.05.2012 kl.16:54

Ehm.. hvorfor ikke? Jeg for én nekter å gå rundt i latterlige sandaler som bare ødelegger det jeg har på meg. Da kan de i det minste være gladiatorsandaler, så slipper jeg å se ut som en komplett idiot ;) Sjæl :)

Gunnhild Resell Rød

11.05.2012 kl.08:50

Adrian Wand: Personal opinion: Menn i sandaler er ufint :p Spesielt hvis de på død og liv skal presse hvite tennis-sokker ned i de. Da synes jeg faktisk det ser mye bedre ut med flip-flopper. Det er ubehagelig med den dingsen mellom tær'ne, men det ser litt mer freesht og sommerlig ut. haha.

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits