Ny telefon!

På fredagskvelden dro jeg og Kjetil til onkelen til hans for å låne bil. Vi ble sittende inne og prate med han, da jeg fant en xperia arc s  telefon (i deler) på hjørnebordet hans. Jeg spor om jeg kunne "leke" litt med den, og ble sittende med store øyne og leke med den i 30minutter og mer til. Så jeg spor han hvor mye han ville ha for den, og han sa 1500, en pris jeg aldeles ikke ville krangle på! Etter en stund bestemte han seg for at han ikke ville ha pengene mine, og jeg fikk den! Free of charge!


Så begynte jeg å tenke;

Jeg har aldri betalt noe som helst for en telefon i hele mitt liv! Jeg føler meg som en bortskjemt unge egentlig. Å være 19år gammel, og aldri ha betalt for en telefon (eller et abonnemang) er ganske sært. De 18 første telefonene fikk jeg av pappa, den forrige fikk jeg av Kjetil, og denne, ja du leste historien. 

Telefonen er fantastisk bra, og jeg har blitt avhengig av drawsomething. En telefon som kan anbefales!

Betyr dette at jeg er bortskjemt, heldig, eller uvoksen?

2 kommentarer

Ariel

07.05.2012 kl.14:02

Jeg har betalt for mine telefoner siden jeg var fylt.. *tenke*, 14-15 år. Litt bortskjemt er du vel? hihi :-)

Heldig uansett! Men jeg kunne aldri byttet ut min samsung galaxy SII for alt i verden akkurat nu, eller jo.. kanskje mot SIII!!

Gunnhild Resell Rød

09.05.2012 kl.11:21

Ariel: Hehe, joda litt! :D Men jeg har heldigvis ikke tatt store skader av det, alltid like takknemmlig! :)

Den telefonen jeg har nå og samsungen din er faktisk nesten helt lik. Samme kvalitet, kamera og apps. Største forskjellen er vel at samsung har bare en knapp.

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits