Alene helg!

Denne helgen skal Kjetil være med søskenbarnet sitt Rune til Trondheim på "bachelor party", siden han skal gifte seg i Mai. Skal jeg være helt ærlig, så er det ikke noe gøy for meg. Jeg er av natur konstant bekymret over ting de fleste ikke tenker over.
Til tross for at jeg er fullstendig klar over at det er til Trondheim de skal, og ikke Vegas, så er jeg utrolig bekymret. Jeg overtenker alt og kjenner godt til "The law of Murphy" - Alt som kan gå galt, vil gå galt. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på "Hvis, at og om". Jeg har nok bare sett Hangover for mange ganger, men jeg klarer ikke la være å tenke at noe vil gå galt. Hva om han blir dopet? Hva om han blir ranet eller knivstukket, eller værre?

Jeg vet også at dette kommer til å bli en tung helg for meg, men jeg må bare prøve å tenke posetivt på det. Jeg håper virkelig han kommer til å ha det gøy, og at han kommer hjem igjen i god behold med godt humør. 

Det eneste som står igjen for meg er å finne ut hva jeg skal ta meg til i helgen. Jeg vil ikke sitte rett opp og ned og vente på neste tekstmelding, og jeg vet heller ikke om det er så smart å drikke alkohol siden alt blir forsterket når man er beruset.. 

Q: Noen som har et tips for hvordan jeg skal klare å holde roen?


 

 

2 kommentarer

Monika Holten.

27.04.2012 kl.13:29

tro meg Gunnhild, Nina er ikke mindre nærvøs enn det du er :P

men det går nok bra skal du se, man kan bare ikke sitte der og være redd for alt som KAN skje eller IKKE skje.. det er bare ikke lurt, man kan jo bli gal av mindre..

men nei du burde kanskje ikke drikke alkohol i kveld siden det får ordentlig frem følelsene og du vil vel ikke være den som sitter og stri gråter mens du terroriserer brodern på tlf :P vil du vel ?

jeg anbefaller deg bare og slappe av ta det rolig.. finn på no kult som ikke inneholder alkohol... skulle gjerne funnet på noe jeg. men har sondre i helga så er ikke så masse og finne på for min del...

håper du finner ut av helga du, og at du ikke uroer deg for masse. dette går så bra så :)

dem har jo vært ute en storm full natt før :P

klem klem

Gunnhild Resell Rød

27.04.2012 kl.18:31

Monika Holten.: Haha kan tenke meg det! Jeg er faktisk mye roligere nå, jeg vet jo at han har "overlevd" en stormfull natt før ja ;D Jeg vet godt at de klarer seg, og at oddsene er små for at noe galt skal skje akkurat dem! Jeg er bare overbeskyttende, men noe telefon-terrorisering blir det ikke ! :)

Blir jeg urolig har jeg bestemt meg for å sykle vekk skrekken, da blir jeg rolig igjen, og jeg kan uten dårlig samvittighet trøstespise litt! :D

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits