Sommersyn og sommerkropp!

Tidligere idag tok jeg og Kjetil oss en shoppingrunde på Kjøpesenteret, og jeg må si jeg er fornøyd med det jeg fikk ordnet meg med! 

Den eneste tingen jeg hadde planglagt å fikse var lengre lenke til bursdagsgaven min fra Kjetil <3


Jeg fikk en lenke som var 4(?)cm lengre enn den opprinnelige lenken, og betalte 15,- for det. (Det var jo ikke jeg som betalte, men pyttpytt!)

Hvor nydelig er ikke det smykket der da liksom? Han kan når han vil får man si! Ehehe.

Jeg er også utrolig lei av å måtte velge mellom å se klart og bli blendet av solen, eller å se alt i tåke men ha solbriller på, så jeg skaffet meg "Dailies" linser.

Jeg strevde langt om lenge for å få de på meg, men da jeg klarte det må jeg si at de er langt mer behagelig enn crazylinser! 

Disse betalte jeg da 200,- og det er 15par i esken (Dagslinser)

 

Den tredje tingen jeg skaffet meg var mest fordi det var på salg, and the lord knows I need it!


Det smaker mjøl blandet med melk og sukker, men hvis det fungerer er det verdt det! 

Så nå kan jeg se bra uten briller og slanke av meg Vintervekten!


Den awesome fjærdekorasjonen i håret mitt, var en av bursdagsgavene jeg fikk fra min Kjære Mor! :) Og de fleste tror at mødre ikke har bra stil ;)

Talast!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits