Saints & Sinners!

På kommende fredag skal jeg og Tuva holde "Saints and Sinners"-bursdagsfeiring. Vi har fått det som tradisjon å feire bursdagene sammen og i kostyme, og i år ville vi ha tema!

Temaet "Saints and sinners" går ut på at man må velge en side. Å komme kledd som en kinky sykepleier er da altså ikke godt nok (i teorien). Man må være ond eller god.


Siden ikke alle har hatt mulighet til å ordne seg med kostyme så har jeg sagt at det er greit om man kommer kledd i rødt, hvitt eller sort. Inspirasjonen kom naturligvis fra Charles Bass sitt "Saint and sinner's" ball. 


På dette ballet var det naturligvis bare engler eller djevler (noe som hadde vert litt rått å hatt), men vi ville gjøre det litt enklere for folk å klare å finne kostyme.

Personlig har jeg gledet meg i mange måneder på å holde denne festen på grunn av temaet. Jeg bare elsker halloween fester og temafester for det gjør alt litt bedre og annerledes fra andre fester. 

Q: Hva synes du om å kle deg ut?

5 kommentarer

Henriette Horgen

09.04.2012 kl.22:59

hørtes utrolig gøy ut :)

sv: tusen takk for at du la igjen linken til den kjolen!

Lydia

09.04.2012 kl.23:00

sv; Heheja, de skoene er litt smak og behag - styggkule ;)

- L

Adrian Wand

10.04.2012 kl.03:05

// Har du ikke hørt det? Iselin har ikke silikon, der er det jo bare myggtits. Hun skal nemlig ta silikon ;)

Monica Kristoffersen

10.04.2012 kl.20:10

Synes det kan være moro, så lenge det ikke forventes at man skal bruke drøssevis med penger på det :)

Gunnhild Resell Rød

11.04.2012 kl.07:11

Monica Kristoffersen: Helt enig :) Det var et år hvor jeg faktisk pøste ut, noe som for meg føltes som en del penger, men festen ville vert like bra uten alle dekorasjonene :)

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits