Netthandel - innkjøp!

Jeg bestemte meg for å teste ut netthandelen for første (og muligens siste gang), og dette er det jeg endte opp med:


Lap-top pute brett greie til 1,- + 26,- i frakt. Ikke verst med tanke på fargen!


Høst og vår jakke fra "Brandsdal", 255,- I just love it! Har en verdi på over 1000,- til vanelig også, så den er jeg fornøyd med!Samurai-sverd! Dette er egentlig Kjetil sitt, men siden de skal pryde leiligheten får jeg like god nytte av de! 151,-


Både jeg og Kjetil fikk litt dilla på radiostyrte hellikopter etter jeg ga kjetil et i julegave (som gikk i stykker sinnsykt fort) så jeg la inn et bud på tull siden jeg aldri i verden trodde de ville gi seg så lett. 106,- + 23 i frakt. 

Jeg kjøpte også en ting til, men den kan jeg ikke vise frem siden det er en gave. 

alt i alt ble det ca 900,- som da er mindre enn verdien på bare jakken, så helt greit!

 

3 kommentarer

fin jakke!

Maléne Camilla

08.01.2012 kl.20:19

samuraisverd! :o

Adrian Wand

10.01.2012 kl.21:16

Ta der... det e så farlig det! E holdt på å kjøp me jakke, smykkeskrin te å ha klokka i og one piece... fuck that shit!!!

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits