"One of those couples"

 

For noen uker siden slettet jeg den gamle facebooken min, og da måtte jeg naturligvis fjerne Kjetil som kjæresten min på gamle profilen. Bortsettfra statusen tror jeg det var 2 eller 3 stykker som skrev til meg på chatten, og hun ene sa hun nesten var på gråten når hun ikke fikk svar av meg. Da jeg slo på telefonen hadde jeg fått 2 meldinger som spurte hva i alle dager som foregikk. Moren til Kjetil ringte han, og unkelen hans kommenterte det når Kjetil hentet han fra Øksendalen. 

Alt dette på grunn av at vi "slo opp" på facebook, og da innså jeg at jeg og kjetil er "one of those couples". Jeg ble egentlig veldig glad da jeg innså dette. Jeg har jo alltid ønsket å vert en av de siden jeg aldri har vert i et skikkelig forhold før Kjetil. Jeg har jo alltid sett opp til de som har holdt sammen uansett hva, og som kunne overkomme alt så lenge som de var sammen. Og det er jo naturligvis en bonus å se hvor mye folk ville brydd seg og backet opp hvis det skulle skje noe :)

Q: Vet du om "one of those couples" i ditt nærområde?

 

Én kommentar

bliskyffgang

16.10.2011 kl.14:12

Fin blogg! =)

Sjekk gjerne ut min! har nettopp laget den og skrevet 1. innlegg :D

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits