Da flytter jeg!

Da er dagen faktisk kommet! Idag flytter jeg på Hybelen min med siste lass av ting og tang.

Jeg har både gledd meg og gruet meg, men akkurat nå aner jeg ikke. Jeg har hatt lit kos med Kjæresten etter han kom hjem fra jobb, med pizza fra ekspressen og Lost. Det er viktig for meg å få sagt hade skikkelig, hvis ikke blir de neste to dagene utrolig vonde. 

Det første jeg skal gjøre når jeg kommer frem er vel å pakke ut klær, sy opp gardinene mine, og kanskje leke meg litt med neglelakk. 

Jeg har ennå ikke ordnet internett, så jeg kan ikke si sikkert når jeg kommer tilbake til bloggen. I helgene blir det nok viktigst for meg å være sammen med Kjetil, så bloggen blir nok nedprioritert. Men jeg håper mine få trofaste lesere vil vente på meg tilg jeg kommer tilbake :)

3 kommentarer

Malin Cecilia

17.08.2011 kl.17:44

SV; Ja, vintersko er deilige. Får se hvilket kjøp det blir. Om det blir noe som ligner mer på uggs eller støvletter.

Jeg gleder meg til å høre! :D Skjønner den der med prioriteringer. Kos deg med å pakke ut:)

Ariel

17.08.2011 kl.19:12

Blir nok godt å komme seg vekk litt ;-) Du får ha lykke til, gunnhild!

Vil ha bilder av hybelen din og, hihi. Åssen rommet ditt ser ut når du har innredet det skikkelig!

Gunnhild Resell Rød

18.08.2011 kl.21:31

Ariel: Will sure do! :3

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits