Da har jeg fått hybel i Molde!

Som et lite fåtall av de som leser bloggen min vet, så skal jeg flytte til Molde neste år for å gå skole, og idag fikk jeg hybel!

Hybelen er sikkert rundt 10-11kvadrat + et lite kjøkken. Jeg skal også dele bad og toalett med Tuva som skal bo i hybelen ved siden av meg.

Selve hyblene var veldig fine og må ha vert ganske nylig oppusset, men toalettet og dusjen så forferdelig ut! Men hey, jeg har ikke tenkt å bruke mye av tiden min der inne uansett. 

Laget en "oversikt" over hvordan det ser ut sånn ca, veldig dårlig.

Vi har ennå ikke kranglet ferdig om hvem som får hvilket rom, selv om jeg tok "dibs" på rommet med sko-hyller inne i kottet. 

Gleder meg til å finne møblemang osv nå!

 

3 kommentarer

therese og jeanette

25.07.2011 kl.11:58

kult, det blir sikkert koselig :D

onlyaillusion

25.07.2011 kl.12:35

nice!

Puke Stars

28.07.2011 kl.12:15

Du glømt av pittelitt av hyblanj, dem e jo "L" forma :3

Men gler me t å start å fløtt innj no :D

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits