Første uke på sommerjobb!

Idag var jeg ferdig med første uken på sommerjobben! Gjett om jeg er ødelagt i ryggen og armene!


Jeg jobber sammen med en gjeng andre på min alder i kommunen, parkvesnet, og jeg har fått en helt ny respekt for de som jobber der! 

For å være ærlig så tenkte jeg alltid før at det var bare folk der som ikke orket å ta seg utdanning og få seg "skikkelig" jobb. Men disse folkene er jo fantastiske! Det er den tyngste jobben jeg har vert borti, og jeg har prøvd en del ting på utplassering osv. Jeg kan med trygghet si at det jeg gjorde på både Storvik og Hydro var utrolig lettere enn det jeg har gjort siden onsdag.

Det ser jo simpelt ut å bare gå frem og tilbake med gressklippern, men det er faktisk tungt! Det er ganske greit gå frem og tilbake på et stort område, men jeg fikk prøvd meg på vått og glatt gress i oppover og nedoverbakke. Det er ikke lett! Når man går i oppoverbakke må man bruke all kraft for å få den opp, for den er tross alt rundt 30/40kg, og i nedoverbakken må du holde igjen som F*** for å ikke tryne ned. 

Men dette er jo barnemat i forhold til vedlikeholdet ETTER du har klippet, for da må du frem med den jæv** raka! Gud som jeg hater den.. og det verste er jo at det ser ENDA enklere ut! Men det er sykt tungt og fucker opp ryggen totalt, for ikke å glemme armene! Du bruker så mange muskler du ikke engang egentlig vet du har (hvertfall hvis du prøver å gjøre det skikkelig)!

Jeg jobber jo bare sammen med gutter, så de tenker at å rake er MIN plikt som kvinnfolk, og de mener naturligvs at det er en simpel jobb som jeg ikke burde klage over. Fikk faktisk klage over at jeg jobbet dårlig på onsdagen idag, men jeg bare lo inni meg og holdt kjeft, for jeg vet at hadde de jobbet like hardt som jeg gjorde fra begynnelsen av   den dagen, så ville de nok ikke hatt så stor arbeidsinnsats etter pausen de heller! (Jeg raket sammen alt gresset og samlet det i poser på to kirkegårder + klipte gresset ved murene, så stfu og gtfo). 

Så, hvordan er din sommerjobb? :)

 

 

3 kommentarer

Sara Storholt

24.06.2011 kl.21:52

Jeg har det kjempebra :D Heheheheheheheheheh

Christina

29.06.2011 kl.22:59

ska ikke klag e nei:D

Linda :)

01.07.2011 kl.23:50

"...må man bruke all kraft for å få den opp, for den er tross alt rundt 30/40kg..." Var du i drømmeland da du skrev dette innlegget eller? XD

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits