Glattkjøring, ødelagt arm og sinnsyk drøm!

Glattkjøringen:

Idag hadde jeg min første alarm på klokken 05:00, den andre var på 05:30, hvorfor? Jo, fordi klokken 06:30 skulle jeg være kommet til kjøreskolen for å dra på glattkjøring! 

Jeg meldte meg frivillig til å kjøre først, noe jeg er så utrolig lykkelig for siden jeg var helt ødelagt etter glattlkjøringen var ferdig. Jeg synes det gikk over middels godt, jeg fikk mye skryt over hvordan jeg kjørte både til glattkjøre-banen og hvordan jeg tenkte og brukte brems og ratt sammen på banen! Noe som er sjeldent jeg opplever å få høre når det gjelder kjøringen min.

Jeg ble da desverre skuffet da jeg fant ut at glattkjøring handlet om å lære seg å kontrollere bilen når det er glatt, og ikke å kjøre ned glattinger. (kunne vært behendig når jeg flytter til Molde)

Men jeg skal ikke lyve, han jeg satt på med utover nå var en utrolig behagelig kjørelærer. Han lot meg gjøre mine egne feil, men jeg gjorde jo nesten ingen nettop FORDI han var så behagelig å kjøre med så jeg ble ikke stresset. 

Jeg fikk dog sinnsykt dårlig samvittighet fordi jeg ble bedt av læreren om å kjøre forbi noen som kjørte litt sakte, jeg vet det like godt kunne vert meg bak det rattet i 40km/t i 50-sone! Jeg kjørte også nesten på en mus! Den var midt imellom høyre og venstre fremhjul da jeg "kjørte over den", og jeg håper den sto i ro under der frem til alle bilene hadde kjørt slik at den overlevde! :) Innstinktet mitt ba meg om å bremse for musa, men da har jeg sikkert fått en bil i ræva.. 

Ødelagt arm!

Idag kjenner jeg som bare det at jeg hadde praktisk eksamen i går. Det er tydelig at jeg sto på som aldri før da, siden jeg er STIV i musklene på høyrehånden min etter all sveivingien og skruingen osv. Jeg måtte bare le da det gikk opp for meg hva som var grunnen til at jeg var så stiv i hånden.

Sinnsyk drøm! (Anbefaler folk med syk humor å lese)

Jeg la meg nedpå ca 17:10 eller noe i sta, og fytti faen som jeg har drømt! Det skjedde så mye og så detaljerte ting i den drømmen at det er latterlig!

Det var fest, i hytta til mormor og offa, I grødalen, som hadde blitt 14 ganger så stor, men gikk du ut bak, så var det et frittstående berg, hvor det foregikk glattkjøring, rett før stupet.. En "X-veninne" av meg kjørte drittfarlig, da jeg ble sint så prøvde hun å drepe meg, så jeg hoppet ut av bilen i fart, rullet bortover berget, og taklet ei som jeg gikk i klasse med 8-10.. Men heldigvis hadde hun et tau festet rundt magen, så hun bare faceplantet, og ble hengende 1,5m fra bakken :) Så var jeg lei av glattkjøring og det å nesten bli drept, så jeg ville dra hjem til Kjetil, men neida, idet jeg skulle dra kom pappa inn i et rom (Som så ut som en ballsal, som jeg ikke husker å ha gått inn i), så jeg gikk ilag med han til festen og satte meg ved siden av stemoren min inne på festlokalet/hytta, så kom det to jentunger som så ut til å være i 10-11årsalderen, som ville at jeg skulle vise de bilder av ei som jeg aldri har snakka med som går på U-skolen, men bilde av henne på telefonen? Joda, det hadde jeg gitt! Men før jeg rakk å vise frem bildet ble jeg avbrutt av noen jeg var nabo med før, som viste frem en video av ungen sin som spiste is..... på en elefant. 

Jeg var også i sommerhuset til morfar ilag med tremenningen min, og i ene trappeoppgangen så hang det bilder av Linda fra konfirmasjonen hennes, saklig? Ikke veldig. Jeg tror også det var sykt masse som foregikk i en mindre del av hytten hvor det bare var jenter/kvinnfolk, men jeg husker det rett og slett ikke.

Så ja, til tross for at jeg ikke har vert lengre enn noen få mil utenfor sunndal idag, så har det vert utrooolig travelt og lærerikt. haha.

Q: Bizarre drøm sa du?

Q: Hvordan var din glattkjøring? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits