Influensa, strekt lår og virkelige drømmer!

Jess! Dette er min første (men ikke siste russetid) og hva er det første som skjer? Jo, jeg strekker en sene på oversiden av låret. Og nei, det kjennes ikke ut som en strekt muskel som verker, men hver gang jeg strekker låret litt for langt, så får jeg støt, enkelte værre enn andre, og noen ganger brenner det i hele området etterpå. 

Et par dager etter jeg strekker over låret? Jo da får jeg influensa. Jommen sa jeg smør! (helt ærlig vet jeg ikke hva det betyr, men det passet inn her) Så jeg sitter og snufser som en snufsete person og har en blanding av hetetokter og frysninger. Jeg håper bare jeg føler meg bedre til i morgen, siden det blir min første fest (m/alkohol) i russetiden.

Og som alltid når jeg har mye på tankene og atpåtil er sjuk og har i meg store mengder smertestillende, så har jeg drømmer som er så virkelige og kraftige at jeg husker de fler dager etterpå. Det morsomste er at jeg hadde en "Interception"-drøm. Jeg drømte om at jeg var på et sted, gjorde mye piss etc., så sovnet jeg i drømmen og datt inn i en ny drøm, var i den en stund, voknet fra den drømmen, og var tilbake i drøm nr.1.  Jeg kan ikke komme på at det har skjedd før, så jeg ble sånn skikkelig (H) når jeg voknet og skjønte at jeg hadde hatt en "Interception"-drøm!

Det blir nok for det meste skriving på bloggen og dårlig med bilder fremover, siden jeg har mer skrivelyst enn bildelyst!

5 kommentarer

Malin Cecilia

05.05.2011 kl.13:10

isj da:( God bedring!:)

guro

05.05.2011 kl.13:25

Hallo! Håper du har en superfin dag :-)

Sara Storholt

05.05.2011 kl.13:49

HAHAHA, jeg har også hatt slik drøm. bare at jeg drømt at jeg la meg, så drømt jeg et mareritt.. å når jeg våknet trudde jeg at jeg våknet på ekte.. så var jo alt ekte. Så da jeg endelig våknet på ekte! Trudde jeg at jeg drømte .__.

God bedring kjære <3

Puke Stars

05.05.2011 kl.21:04

Go bedring :3

Gunnhild Resell Rød

05.05.2011 kl.21:16

Takk for alle varme tanker :D

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits