Ny fjernkontroll, ommøblering og kattepiss!

Så idag bestemte kjære Kjetil seg for å ommøblere mens jeg tok middagskvilen min! Der tv'n og barskapet var, ser det nå slik ut;


Jepp! Alle Dvd'ene, laystationen, dekoderen, tv'n, kombimaskinen, dvd-spilleren og sorroundanlegget = borte!

Bak den seksjonen der hadde forresten katten laget seg et reir som hun hadde brukt som toalett, utrolig digg! Jeg ga jobben med å vaske det opp til Kjetil ;)

Og tv'n og kombimaskinen? Den ble satt inn hit!
Det ble satt på rommet! Denne maskinen er ca 9-10år gammel, og fjernkontrollen hadde blitt stjelt på ei fest, men fortvil ikke!


Denne superavanserte fjernkontrollen fikset problemet! Vi var sikre på at det ikke var mulig å finne den 10år gamle maskinen på programmerings nettsiden, men det gjorde den! Så nå har vi installert maskinen på kontrollen, og er klar til å ligge i sengen og dra oss foran 42" ! Gjett om resten av helga blir digg ;)

Én kommentar

Linnea og Diego

09.04.2011 kl.23:44

Tøft! :D

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits