Lei av syke drømmer nå!

De siste nettene har jeg ikke bare sovet utrolig dårlig, men jeg har også drømt så rart! Jeg kan vel ikke kalle drømmene for mareritt, men de er rett og slett ekle uten å være skremmende. 

Jeg har jo hatt mye syke drømmer igjennom tiden da, jeg drømte bl.a at jeg tvang en person ned i ei stor krukke/urne, og når jeg åpnet den var det overfult med blod. Dette var mange år siden da, men fy flate så ekkelt det var!

Drømmene mine virker også veldig ekte. Det har skjedd at drømmene har vert uklare rett etter jeg drømte de, men har lysnet opp og jeg plutselig har husket de som minner og ikke drømmer..

Hvorfor?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits