Vinterferie med sol!

Nå har jeg tatt meg vinterferie! Det skal bli ufattelig godt å slappe av nå, og jeg håper bare solen holder seg! Vert ufattelig deilig å kunne sitte på verandaen om dagene og kanskje ta seg en pils. Har sagt det før, og sier det igjen; Sommeren kan ikke komme fort nok!

Bilder fra we<3it !

Jeg har også fått meg ny header fra denne jenta, så blir nok et lysere og mer sommerlig design her iløpet av dagen!

Q: Hva skal du i ferien?

Q: Gleder du deg til sommeren? Retorisk spørsmål, who does'nt?! =D


7 kommentarer

kaja helene

25.02.2011 kl.14:20

ikke noe spesielt :) har allerede hatt en uke ferie!

Camilla

25.02.2011 kl.14:31

kule bilder ! komenntere tilbake ? :)

jessicasworld

25.02.2011 kl.14:38

Fine bilder! :D Hvordan får du til å legge youtube filmer på bloggen din? Jeg vet det er i design, men hvergang jeg prøver det dukker videoen opp nederst på siden der det er umulig å finne :/
vi er ferdig med ferien vi :(

begynner igjen på mandag :s kjipt!

kos deg i ferien :-))

MarianneSweety

25.02.2011 kl.17:01

Kjempe fint design du har fått! :D:D

Giovanna

25.02.2011 kl.18:38

hei du :) fantastisk fint design på bloggen din, og leser at dere har sol! *misunne* her har vi fått over en meter med snø... og jeg er lei. Apropo dette med header som du kommenterte på bloggen min, så er e-posten min giovanna-fredericksen@hotmail.com :) på forhånd tusen takk <3

VICTORIA BELLATRIX

25.02.2011 kl.20:23

Vel.. Min ferie er straks over. Skole igjen på mandag, men tror det blir deilig å komme ut av koma. Jeg gleder meg en god del til påskeferien. Da er det såpass varmt at jeg kan ligge på verandaen å sole meg. Påske-været får duge frem til sommern. Virkelig.. Jeg kunne gjort hva som helst for å få deilig sommervarme.. Jeg har aldri vært glad i snø. Kalde, kalde vinter. Forsvinn.

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits