Molde-tur!

Nå er jeg hjemme etter en fin dag i Molde!

Jeg og Tuva dro utover etter veldig mye frem og tilbake når det kom til penger og skyss. Den største grunnen til at jeg ville utover var fordi vg2 - D&H hadde mote/hårshow, meeen såklart så måtte vi stoppe 2 ganger på turen, så vi rakk bare å se slutten av showet.Grusom bildekvalitet, siden broren min absolutt skulle ha kameraet mitt imot at han kjørte. Men man ser i det minste noe av frisyrene, og ikke minst antrekkene. (Kvaliteten på bildene er bedre enn kvaliteten på synet mitt da, så ikke klag over at dere ikke ser noe spesielt! Haha. Gud jeg skulle ønske jeg hadde brillene mine der...)


Noen av stylistene!

Siden vi bare fikk noen sett noen få minutter av selve showet så fikk vi ekstra lang tid til shopping!


Mhmmm, we're hot! (Cardiganen kjøpte jeg på H&M ca 2 min før vi tok bildet)Gængstertuva! (Og jeg til venstre som ser skeiv og dum ut)Tuva som, eh,.. retter på shortsen! Og.. Well,. I be struttin that ass! Måtte bare, fikk så sick strutteræv i den genseren. Pluss at det ser ut som jeg hadde helt sykt med ryggproblem.

Etter 1-1og1/2time med shopping så ble vi sultne, og hvor ellers skal man dra, enn på BURGER KING!*POOOOOOKE*

Og tilslutt, Innkjøpene (med en smule bedre bildekvalitet!)
Kjole/singlet. H&M - 50kr(?)


Korsett, 50kr <3

Og naturligvis genseren og burgeren på bildene lengre oppe!

Takk for meg, og god natt!

Q: Var du og så på mote/hårshowet? Evt. har du vert på noe lignende der du bor?

Q: Hva synes du om innkjøpene?

3 kommentarer

Tuva Kristin

17.02.2011 kl.23:46

Hæhæh :D

Cosmo King

18.02.2011 kl.14:11

sv; hun ser jo ut som en mann, men en kul en i det minste! Karnevall? Dette er jo mote, alt er jo mote. Dette er mote som har vært inne i hvertfall én av sesongene de siste 3-4 årene! :)

Cosmo King

18.02.2011 kl.20:42

sv; det kommer helt ann på spør du meg. En fin og ren brunfarge er digg :) aaaaw, jeg ser de gamle klassekameratene mine!!! :(

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits