Jeg vil dø.

Så her sitter jeg med mandler på tykkelsen med små mandariner i halsen, en shorts som dekker mindre enn jeg skulle ønske og et pledd rundt ryggen som hele tiden sklir ned og blotter meg,.. noe som er drit digg, for som du ser så kan man se rett inn her jeg sitter fra veien, og nå kjørte nettopp søppelbilen forbi.. fun.


Forresten! Bunnpris var tom for General x-tra sterk, så smarte meg pekte på den boksen som så best ut, og endte opp med ei snusdåse jeg ikke får opp uten, get this; Skruhjern eller biffkniv.


Hva er tingen med barnesikring som er så hard at selv ikke en voksen mann (Kjetil) får den opp??

Og for å toppe det hele, det føles som jeg holder på og få influensa <3 yeah, dagen blir bare bedre og bedre. Og ja, jeg fikk uka mi. TY!

Q: Klarer du å toppe denne dagen?
 

4 kommentarer

Sara

15.12.2010 kl.19:20

JEG SKAL DRIKKE :D IKKE DØ DA :(

Gunnhild Resell Rød

15.12.2010 kl.19:49

Sara: Idag? O.o Har lyst akkurat nå!

Tuva Kristin

15.12.2010 kl.20:42

SV; Syns synd på deg , og meg :3

Gunnhild Resell Rød

15.12.2010 kl.21:37

Tuva Kristin: Synes synd på oss begge :((

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits