One-piece, utviding og "Jeg fant jeg fant"!

cJeg var på Utplassering idag hvor jeg hjalp til med å feste en motor, og gjett hva jeg fant på gulvet der!


Kråkeboller :D og på 1 time så krabbet de hele 20cm bort på gulvet!


Sjække fjortissen 'a!

og tilslutt;


Utviding <3 Det gjør DRIT vondt akkurat nå fordi,.. vel, jeg sprenger størrelsen på øret mitt kanskje? Det kjennes ut som en blanding av brannsår og skrubbsår.. Men jeg har tenkt å la øret hvile i 1-2 døgn før jeg sprenger på noe mer.

Tilslutt så vil jeg si at jeg har tilsammen siden søndag tatt meg 11røyk, dvs 2 på søndag, mandag, tirsdag og onsdag og 3 idag. Jeg har faktisk stor tro på at innen neste uke er jeg helt røykfri. Og DA får jeg bruk for denne baben!


Hehehe, er ganske lenge siden jeg skulle slutte serru.

Men nå skal jeg se ferdig "Hvem kan slå Aamot og Kjus", Blogges!
3 kommentarer

Ariel

14.10.2010 kl.22:46

Ikke vær så dum at du får blowout nå'a ^^ Sånn som dumme lille meg fikk. Man merker det ikke med en gang, men dagen etter, faen ass :p

Cosmo King

15.10.2010 kl.01:41

haha, funny

Malin Cecilia

16.10.2010 kl.00:05

Sr vondt ut :) stilig da

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits