Oh no! Hello Kitty strikes again!

Så her om dagen var jeg på Øra, jeg skulle på nille og kjøpe meg godteri og der så jeg at det var fullt av Hello Kitty tinger, så jeg tenkte jeg skulle prøve noen av de bare for å kikke inni å finne ut hva som gjemte seg bak all plasten.. Jo det skal jeg si dere, med en gang jeg åpnet plasten og de glitrende Hello Kitty klistremerkene kom fallende ut skjønte jeg at jeg var fortapt. Jeg ble plutselig en 7 åring igjen, med en del mer penger i baklomma. Så jeg sprang rundt og prøvde alt det sto Hello Kitty på, Eggene, boksene, ja tilogmed leketelefonen! og der var ikke engang godteriet godt, det smakte banan.. og det jeg endte opp med var dette;

kittystuff 2
4 bokser, tonnevis med klistremerker, en leketelefon,
kittustuff 1
Fargeblyanter (noe som ikke er så ille siden jeg trenger det)
kittystuff 3
Og tilslutt det jeg ble mest fornøyd med, Hello Kitty anheng som jeg festet på piercingen min.
Jeg vet det er ufattelig mange som samler på alt mulig ifra Hello Kitty, og jeg har ikke lyst til å bli så Hello Kitty frelst at jeg bruker alle pengene mine på det, men jeg SKAL få tak i den andre "Deluxe" boksen før jeg gir meg. Boksene kan jo faktisk komme til nytte når jeg får bestilt meg nye piercinger. De ligger nok tryggere i noen små boksen enn i en kasse.
Q: Har du noen gang fått en trang til å kjøpe noe selv om det egentlig er helt meningsløst?
Q: Hva synest du som Hello Kitty i det generelle?

2 kommentarer

Sara

10.11.2009 kl.16:24

Hva som er inni boksene? :O

Gunnhild

17.11.2009 kl.09:47

Forskjellie klistremerka å inni 2 (deluxe boksan) e det mobilanheng 8D

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits