More makeup!

I går natt fikk jeg kick og bestemte meg for å sminke meg på tøffe(?) men veldig overdrevne måter, det var ikke tvil om at jeg måtte sminke leopardøyer siden så mange allerede har gjort det og jeg vil vise min versjon :D

Leopardøyet;
ye2

ye1ye3

Jeg brukte først et lag med "bløt" øyenskygge, så tok jeg på gull øyenskygge, laget eyeliner stripen og laget sporene. Jeg ble ganske fornøyd faktisk, men jeg har nok ikke kunnet gått med slik sminke til dagelig.
Det andre øyet aner jeg ikke hva jeg skal kalle, men her er bildene;
ye21
ye22
Her tok jeg på mascara og eyeliner først, så tok jeg på sånn bløt sølvfarge så og si over hele øyet. så tok jeg på mørkgrønn over der igjen, deretter lagde jeg en "ramme" rundt alt det som er sminket, bukte svartfarge på linjen og litt innover slik at linjen ikke skulle vises, og tok på glitter "perler" langs med linjen. så var jeg ferdig. Det vises ikke på noen av bildene at det faktisk er både grønt og blått der, menmen ;)
Så nå vet dere hva jeg gjør klokka 3 om natta på Onsdager : D

2 kommentarer

Cosmo King

09.10.2009 kl.20:09

sv: dunno :p btw, love de øverste på fest, rocks imo!

Anja

11.10.2009 kl.02:41

sv: Otrivin-avhengig på avvenning og kronisk nesebløder, gjør det litt vanskelig å puste i søvne nå og da ^^

Tøff sminke ;)

Skriv en ny kommentar

Gunnhild Resell Rød

Gunnhild Resell Rød

20, Sunndal

Jeg er en spesiell liten stor raring med mye på hjertet og lite i toppen. Jeg skriver om alt og ingenting, men mest ingenting. Jeg er sko/kles-frelst og bruker gjerne opp pengene mine en ukes tid før jeg får de. For 1,5 år siden har jeg gått Design og Håndverk, men tok et valg om å fortsette mot industrimekanikk ovenfor interiørdesign og jobber nå på Hydro Aluminium. Jeg ønsker fremdeles å fortsette og utforske mine "artistiske sanser" på fritid, og her vil jeg nok skrive om hvordan det går!

Kategorier

Arkiv

hits